Grav accident feroviar la Nimigea de Sus: doi morţi şi un rănit

Două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă şi două echipaje de prim ajutor din cadrul ISU Bistriţa, respectiv Serviciul de Ambulanţă Judeţean, au intervenit la un accident feroviar produs la o trecere la nivel cu calea ferată pe raza localităţii Nimigea de Sus. În urma impactului, autoturismul a fost lovit din plin şi târât pe calea ferată pe o distanţă de aproximativ 150 m. Bilanţul tragicului eveniment: doi morţi şi un rănit în stare gravă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00 la o trecere la nivel cu calea ferată. Cele trei persoane care se aflau în autoturismul lovit de tren locuiau în Piatra şi Mititei şi lucrau în construcţii.

Din păcate, şoferul şi pasagerul din dreapta au decedat în momentul producerii accidentului. Cea de-a treia victima a fost găsită în stare gravă în afara maşini, la câţiva metri de trecerea la nivel cu calea ferată. Victima a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportată la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate.

Linia ferată a fost blocata 1 oră şi 45 de minute, iar două trenuri au avut întârzieri: trenul  Sighetu Marmaţiei – Bucureşti – 113 minute, iar trenul Iaşi – Timişoara de 33 de minute.

Recomandari

Alte Articole