Jucăm handbal sau Harlem Shake?

Zilele trecute presa locală din municipiu semnala un lucru extrem de neplăcut după părerea mea şi anume faptul că handbaliştii echipei CSM Bistriţa au postat pe youtube un filmuleţ în care aceştia erau filmaţi în timp ce dansau vestitul Harlem Shake. Este regretabil acest lucru mai ales că filmuleţul a fost realizat în interiorul unei săli de sport, locul unde aceşti sportivi ar trebui să aibă cu totul şi cu totul alte preocupări.

Vreau să amintesc că sunt un susţinător al sportului şi în şedinţa din luna Ianuarie a Consiliului Local Bistriţa în calitate de consilier local, am votat pentru susţinerea financiară a acestei echipe de handbal, dar nu pot fi de acord cu un astfel de comportament al unor sportivi care după mai bine de jumătate de an competiţional, nu au obţinut nici un punct din meciurile pe care le-au desfăşurat în Campionatul Diviziei Secunde de handbal masculin.

Sunt multiple ramurile sportive si domenile de activitate care ar merita şi ar avea nevoie de susţinere locală, dar de foarte multe ori acest lucru nu se întâmplă, handbalul alături de fotbal, fiind privilegiate din acest punct de vedere în ultimii ani.

Raportul de activitate privind rezultatele slabe obţinute de către echipa de handbal masculin  prezentat de către conducerea Clubului Sportiv Municipal Bistriţa după turul de campionat, ne indică faptul că nivelul lotului este slab, că celelalte competitoare sunt mult prea puternice si că atitudinea unor jucători a fost mult sub aşteptări. Întelegem totul până la un punct…acela să nu fim sfidători la adresa celor care ne sprijină şi ne urmăresc evoluţia. Acest lucru s-a întâmplat cu handbaliştii de la CSM Bistriţa, atunci când au hotărât să se manifeste în felul în care au făcut-o, postând acel filmuleţ pe internet.

Tocmai de aceea, datorită precocupării autorităţilor locale pentru susţinerea financiară a acestei discipline sportive, consider că astfel de manifestări nu îşi au locul.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Bistriţa, prin persoana domnului director Adrian Moldovan trebuie să ia toate măsurile necesare astfel încât pe viitor să nu mai avem parte de asemenea  comportamente, aşteptările noastre ca şi reprezentanţi ai celor ce ne-au ales cât şi ale iubitorilor de handbal din municipiu fiind altele, din partea unor sportivi care ne-am dori să facă dacă se poate şi performanţă.

Consilier Municipal PDL şi Preşedinte OT PDL  Bistriţa, Mihai SĂRMĂŞAN

 

Recomandari

Alte Articole