Oltean: Îmi cer scuze pentru comparaţia făcută (VIDEO)

Secretarul general al PD-L Ioan Oltean şi-a cerut astăzi public scuze pentru comparaţia făcută ieri între Regele Mihai şi Regele Cioabă.

Liderul democrat-liberal a declarat ieri în cadrul unei conferinţe de presă că s-a opus solicitării PNL, ca Regele Mihai să ţină o cuvântare în Parlament de ziua lui, deoarece nu vroia să creeze un precedent. Şi asta deoarece, conform legii, doar şefii de stat în funcţiune pot ţine discursuri în faţa plenului celor două camere parlamentare. Ca o glumă, deputatul bistriţean a spus că ce se va întâmpla dacă va face şi regele Cioabă o solicitare asemănătoare.

Astăzi, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a revenit şi şi-a cerut scuze pentru comparaţia făcută, despre care recunoaşte că a fost deplasată, dar spune că spera să nu fie preluată.

„Regret maniera în care am abordat această temă extrem de mediatizată, care nu reflectă poziţia mea reală faţă de Instituţia Regală şi Majestatea sa, Regele Mihai. În consecinţă, regret cele afirmate şi îmi cer scuze faţă de toţi cei care s-au simţit lezaţi, în urma declaraţiei făcute„, a declarat Ioan Oltean.

Recomandari

Alte Articole