Poliţiştii au reţinut un bărbat din Posmuş care transporta în maşina personală un cazan de ţuică furat

Bărbatul în vărstă de 32 de ani a vrut să valorifice cazanul de ţuică, facbricat din cupru şi având o capacitate de circa 200 de litri, la un centru de colectare a deşeurilor metalice. Prejudiciul, în valoare de 5000 de lei, a fost recuperat, iar oamenii legii l-au restituit proprietarului. 

Într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie se precizează: „În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acest cazan a fost sustras în noaptea de 31.01/01.02.2013 de pe raza comunei Lunca, judeţul Mureş şi a fost transportat în municipiul Bistriţa cu intenţia de a fi comercializat la un centru de colectare deşeuri metalice.

Poliţiştii au identificat şi suspecţii pentru comiterea faptei, D.T. de 22 ani, C. P. de 26 ani, B.L. de 26 ani, toţi din Milaş şi M.M. de 46 ani din Bistriţa. Prejudiciul în valoare de 5.000 lei a fost recuperat.”

Astfel , cei care l-au deposedat pe gospodarul din Mureş de ustensila cu care producea lichioarea lui Bachus riscă stea multă vreme după gratii, deoarece pe numele lor s-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Raimond Petruţ

Recomandari

Alte Articole