Sancțiuni în valoare de peste 10.000 de lei, aplicate de polițiștii din Sîngeorz-Băi, în urma acțiunilor desfășurate în domeniul verificării sistemelor de securitate.

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Sîngeorz-Băi și Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au efectuat acțiuni în domeniul verificării sistemelor de securitate, pe raza de competență.

Activitățile au vizat obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.300 de lei, conform Legii 333/2003.

Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

Recomandari

Alte Articole