SÂNGEORZ-BĂI: Două incendii pe aceeași stradă, la un interval de câteva minute

Primul incendiu s-a produs  joi, 14 martie,, în jurul orei 21.30, la un coș de fum al unui imobil din Sângeorz-Băi, situat pe strada Izvoarelor. O autospecială de lucru cu apă şi spumă a fost trimisă de urgenţă la locul indicat. Pompierii au intervenit rapid, lichidând incendiul înainte ca acesta să se extindă la întreg imobilul. După finalizarea intervenţiei, pompierii militari au fost anunţaţi, la locul evenimentului, despre producerea unui alt incendiu.

Cel de-al doile incendiu a pornit de la o centrală termică a unui imobil aflat pe aceiaşi stradă, la o distanţă de câteva gospodării.

,,Odată alertat, echipajul de intervenţie s-a deplasat la locul indicat şi a intervenit pentru lichidarea flăcărilor care se manifestau la tabloul de comandă al centralei termice, pompa de reciclare a apei şi la o parte din izolaţia centralei” spune Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud. 

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de supraîncălzirea centralei termice.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole