Sărbătoarea Sfintei Marii, în siguranță

Peste 150 de poliţişti vor fi la datorie, suplimentar, pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului (Sfânta Marie), pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. / Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea tuturor faptelor antisociale, precum şi pentru menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier.

În perioada premergătoare Sărbătoririi Adormirii Maicii Domnului şi pe timpul acesteia, îndeosebi în intervalul 14 – 18 august a.c., pe lângă dispozitivul curent, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a luat o serie de măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică.

Poliţiştii au misiunea de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de prevenire şi combatere a furturilor, vagabondajului, cerşetoriei, a comerţului ilegal, de asigurare a fluenţei circulaţiei pe traseele turistice, precum şi de a acţiona pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.

Astfel, poliţiştii vor acţiona, zilnic, în patrule mixte Poliţie-Jandarmerie, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale şi artistice.

Întrucât la data de 15 august în Bistriţa are loc şi Festivalul Tradiţiilor Ţigăneşti, iar în intervalul 16-18 august vor fi sărbătorite Zilele Oraşului Beclean, poliţiştii vor acţiona pentru a asigura buna desfăşurare a manifestărilor, precum şi pentru siguranţa cetăţenilor.

Recomandari

Alte Articole