Șoferi din Dumitra și Năsăud, depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

În noaptea de 27/28 iunie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Beclean au depistat un bărbat, de 31 ani, din Dumitra, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 27 iunie a.c., polițiștii rutieri năsăudeni au identificat în trafic un bărbat, de 41 ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influența alcoolului.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Recomandari

Alte Articole