Sute de elevi au vizitat sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (VIDEO / Galerie Foto)

Sute de elevi au vizitat astăzi sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud. Încă de la ora 9, 3 clase ale Colegiilor Andrei Mureşanu şi Liviu Rebreanu, precum şi de la Grupul Şcolar Sanitar au făcut turul inspectoratului. A fost vorba de Ziua Porţilor Deschise, un eveniment din cadrul Săptămânii Prevenirii Criminalităţii.

Însoţiţi de reprezentanţii Compartimentului Prevenire, din cadrul IPJ, dar şi de profesori, elevii au vizitat pe rând biroul de eliberare a cazierului judiciar, centrul de preluare a apelurilor 112, precum şi laboratoarele de criminalistică.

 

Apoi, clasele de liceeni au ieşi în curtea interioară a IPJ, unde au putut vedea şi cunoaşte îndeaproape ce conţine unitatea criminalistică mobilă, care sunt echipamentele folosite de lucrătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă, precum şi cum funcţionează aparatul radar.

 

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii va continua mâine cu prezentare unor proiecte de prevenire, de către elevii liceelor Infoel, Agricol şi LPS.

[scrollGallery id=13]

Recomandari

Alte Articole