Țintean: Lista pentru Camera Deputaților rămâne deschisă

,,Şi-au anunţat candidatura oficial domnii Dorin Dobra pentru Senat 1 -Colegiul 4 şi Colegiul 1- şi Stelian Dolha pentru Colegiul 4 Deputaţi” a precizat deputatul Ioan Țintean în cadrul unei conferințe de presă a PNL Bistrița-Năsăud.

Țintean a mai spus că cei care vor să candideze din partea PNL la alegerile parlamentale  (referindu-se, în special, la Terente Ciui și Ioan Deneș) își pot depune candidaturile în interiorul instituţiei, la Biroul Politic Teritorial.

De altfel, vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Deneş, şi-a oficializat luni seară intenţia de-a candida pe lista Uniunii Social-Liberale pentru un mandat de parlamentar. Consilierul judeţean PNL ar vrea să fie desemnat pentru a candida pentru funcţia de senator al Colegiului 2-3, ocupat în prezent de pesedistul Dănuţ Prunea.

Nici Terente Ciui nu s-a lăsat mai prejos și a declarat : ,,Intenţionez să candidez pentru funcţia de senator al Colegiului 2-3 sau pe Colegiul 4 Camera Deputaţilor pentru un mandat de deputat pe listele USL, la alegerile parlamentare.” Acesta a mai adăugat: ,,Menţionez că in anul 2008, am fost desemnat prin vot de Biroul Politic al Filialei PNL Bistriţa –Năsăud contra d-lui Ioan Denes,  pentru a candida pe Colegiul 2  Camera Deputaţilor. Decizia Biroului Politic n-a fost respectată de conducerea de atunci a Filialei PNL, motiv pentru care acea conducerea  a fost schimbată in mai puţin de  şase luni. Am speranţa că actuala conducere a Filialei PNL Bistriţa –Năsăud  va face o reparaţie morală si mă va desemna candidat  pe un colegiu eligibil”

Așadar, apele nu sunt limpezi în PNL nici la nivel central, nici la nivel local.

Raimond Petruț

 

Recomandari

Alte Articole