Un bistrițean a furat un telefon mobil, dar a fost prins la scurt timp de polițiști Reviewed by CD on . La data de 7 ianuarie a.c., o echipă mixtă formată dintr-un polițist de la Biroul de Ordine Publică și un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarm La data de 7 ianuarie a.c., o echipă mixtă formată dintr-un polițist de la Biroul de Ordine Publică și un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarm Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bistrițean a furat un telefon mobil, dar a fost prins la scurt timp de polițiști

Un bistrițean a furat un telefon mobil, dar a fost prins la scurt timp de polițiști

Un bistrițean a furat un telefon mobil, dar a fost prins la scurt timp de polițiști

La data de 7 ianuarie a.c., o echipă mixtă formată dintr-un polițist de la Biroul de Ordine Publică și un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud l-au oprit pentru verificări pe un tânăr al cărui comportament era suspect. Echipajul acționa pentru asigurarea unui climat de siguranță publică pe raza municipiului Bistrița.

La controlul corporal, asupra celui în cauză, un bărbat de 26 de ani, din Bistrița, a fost descoperit un telefon mobil în valoare de 4000 de lei, care nu-i aparținea.

Acesta a fost condus la sediul Poliției, iar cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița care, în urma primelor verificări efectuate, au constatat faptul că tânărul în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din Bistrița ar fi sustras telefonul dintr-o autoutilitară care era parcată în apropierea unui magazin.

Telefonul a fost restituit proprietarului, un tânăr de 23 de ani, din Cepari, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, în cadrul căruia efectuează în continuare cercetări.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus