“Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici ediția #5”, un proiect Tășuleasa Social Reviewed by CD on . De 5 ani, în fiecare primăvară, elevii care participă la Camionul de Crăciun au ocazia să spună ˝Mulțumesc pentru cadou!˝ printr-o acțiune de voluntariat, de ca De 5 ani, în fiecare primăvară, elevii care participă la Camionul de Crăciun au ocazia să spună ˝Mulțumesc pentru cadou!˝ printr-o acțiune de voluntariat, de ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»“Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici ediția #5”, un proiect Tășuleasa Social

“Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici ediția #5”, un proiect Tășuleasa Social

“Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici ediția #5”, un proiect Tășuleasa Social

De 5 ani, în fiecare primăvară, elevii care participă la Camionul de Crăciun au ocazia să spună ˝Mulțumesc pentru cadou!˝ printr-o acțiune de voluntariat, de care să beneficieze comunitatea lor. Anul acesta, în timpul caravanei de informare voluntarii Tășuleasa Social au vorbit elevilor despre cât de important e să se gândească la spațiile și locurile frumoase ce fac parte din patrimoniului comunei în care locuiesc. Primul pas concret ca aceste locuri să poată fi prețuite este să fie menținute curate, iar din acest motiv foarte multe școli și-au dorit să facă ecologizări. Au participat până acum 41 de școli (cu PJ), însumând 3500 elevi, care au adunat 4000 saci cu deșeuri.

A doua componentă importantă a fost să implicarea în amenajarea drumului Via Transilvanica prin decorarea de pietre și așezarea acestora de-a lungul traseului, sub formă de marcaje personalizate.

Ultima etapă a proiectului o constituie Ziua
Porților Deschise, care se va desfășura pe 25 mai și care va reuni 610
de elevi și profesori de la școlile participante. Programul va include
vizită în Pădurea Pedagogică, expoziție de pietre decorate, moment
cultural, jocuri și voie bună!

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus