NĂSĂUD: Trei tineri au fost la un pas de moarte, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Accidentul s-a produs la ora 21.29, la ieșire din orașul Năsăud, în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată. Autoturismul în care se aflau trei persoane a fost lovit în plin de un tren personal care circula pe relaţia Dej – Ilva Mică.

,,La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud. Echipajele de intervenţie au găsit trei victime, dintre care două au fost proiectate afară din autoturism în momentul producerii impactului. Toate victimele au fost preluate de echipajele medicale şi transportate iniţial la CPU Năsăud, ulterior, fiind transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, pompierii militari au verificat vagoanele trenului unde se aflau aproximativ 40 de persoane. Din fericire, niciuna dintre acestea nu a avut de suferit. Circulaţia feroviară a fost oprită aproximativ 30 de minute, din cauza unor defecţiuni la locomotiva trenului implicat în accident”, a declarat plt. Mariu Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii militari au stabilizat autoturismul avariat, iar apoi, cu ajutorul unei macarale, au adus maşina pe marginea părţii carosabile.

Recomandari

Alte Articole