Bărbat de Budacu de Jos în arest, după ce a fost depistat de polițiști conducând fără permis și sub influența alcoolului

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au reținut pentru 24 de ore un bărbat pe care l-au oprit în trafic, pentru control și care conducea un autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din Budacu de Jos, a fost depistat pe drumul județean 173C, pe raza localității Buduș. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de aproape 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la data de 8 decembrie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 08.12.2019.

Polițiștii Secției 1 continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Recomandari

Alte Articole