S-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina în gard

La data de 7 iunie a.c., în jurul orelor 22:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi, au intervenit pe Drumul Naţional 17 D pe raza localităţi Şanţ, la un accident rutier.

În urma deplasării la locul accidentului, poliţiştii au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din Şanţ a părăsit partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorul autoturismului, care la momentul accidentului se afla singur în autoturism.

În urma testării cu aparatul alcooltest a şoferului, a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expiat, motiv pentru care a fost transportat la spital, unde cu acordul acestuia i-au fost recoltate două probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma celor constatate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi, au întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se desfăşoară cercetări cu privire la infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducere unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole