Vineri, Gloria Bistrița va întâlni formația Ceahlăul Piatra Neamț. Prețul biletelor variază între 5 și 12 lei

În etapa XXI a Ligii I, Gloria Bistrița va întâlni vineri, 1 martie, gruparea nemțeană Ceahlăul. Partida se va desfășura pe Stadionul ,,Jean Pădureanu”, de la ora 19.45. Alb-albaștrii au nevoie de puncte ca de oxigen, momentan, echipa antrenată de Nae Manea situându-se pe ultima poziție a clasamentului primului eșalon, cu doar 12 puncte.

Stadionul ,,Jean Pădureanu”

Cel mai probabil, meciul va fi unul încrâncenat, ambele combatante având nevoie de puncte pentru a ieși din ,,zona nisipurilor mișcătoare”. Dacă gruparea bistrițeană se află într-o situație disperată, nici Ceahlăul nu stă prea bine: locul 14 în clasament.

Confrom site-ului oficial al clubului, prețul biletelor variază între 5 și 12 lei:
12 lei – Un bilet la tribuna I

10 lei – Un bilet la tribuna II

5 lei – Sectorul peluză (aceste legitimații se vând doar miercuri și joi).

Pentru copiii sub 14 ani, copii peste 14 ani, școlari, studenţi, pensionari, persoane cu dizabilităţi sau șomeri, preţul legitimatiei/persoană este de 5,00 lei, cu condiţia prezentării în momentul cumpărării a unui act oficial ce dovedește calitatea susmenţionată – valabil doar pentru sectorul „Peluză”.

Legitimaţiile pot fi achiziţionate începând de miercuri, 27 Februarie (de la casa de bilete nr. 1) și joi 28 Februarie până la ora 18:00 iar vineri, 1 Martie, în ziua meciului, între orele 10:00-18:00 (de la toate casele de bilete)

Legitimaţiile cu preţ redus de 5 lei se vor putea achiziţiona exclusiv în zona PELUZĂ cu cel târziu o zi înainte de ziua jocului, între orele 10:00 – 16:00, de la Casa de bilete nr. 1 din Bistriţa, str. Parcului, nr. 3 (lângă Sediul ACF GLORIA 1922 Bistrița). În Tribunele: I, II și Peluză adulții care vin însoțiți de copii sub 14 ani vor putea beneficia de locuri alăturate prin plata legitimaţiilor aferente și pentru copii. Organizatorii mai precizează că nu este admisă prezenţa de copii fără loc rezervat.

Raimond Petruț

foto: acfgloria.ro

 

Recomandari

Alte Articole