Direcţia Judeţeană de Pază se transformă în Serviciul de Pază a Obiectivelor de Interes Judeţean

Reorganizarea Direcției Județeane de Pază duce la înființarea Serviciul de Pază a Obiectivelor de Interes Judeţean Bistriţa-Năsăud, instituţie publică cu personalitate juridică, finanţată prin alocaţii bugetare şi venituri proprii, în condiţiile legii, în subordinea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

 

Serviciul de Pază a Obiectivelor de Interes Judeţean Bistriţa-Năsăud va avea ca obiect de activitate paza obiectivelor de interes judeţean precum şi a altor bunuri proprietate publică sau privată a judeţului.

Șeful noul serviciu va fi Ovidiu Florean. Până la data de 31.12.2013,  directorul Serviciului de Pază a Obiectivelor de Interes Judeţean Bistriţa-Năsăud va proceda la rezilierea tuturor contractelor de servicii de pază care nu privesc obiective de interes judeţean.

Începând cu data de  01.01.2014, activitatea Serviciului de Pază a Obiectivelor de Interes Judeţean Bistriţa-Năsăud, va fi finanţată din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, în condiţiile legii. Trebuie menționat că numărul de posturi se va rduce de la 143 la 63.

Agenţii de pază angajaţi  ai Direcţiei Judeţene de Pază Bistriţa-Năsăud vor fi reîncadraţi pe posturile aprobate în acest sens în structura organizatorică a Serviciului de Pază a Obiectivelor de Interes Judeţean Bistriţa-Năsăud, pe bază de examen.

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole