LUNCA ILVEI: Accident rutier cu 3 victime încarcerate. Șoferul consumase alcool

Patru tineri care se întorceau de la discotecă și-au văzut moartea cu ochii în această dimineață, la ora 4.34. Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod de pe raza comunei Lunca Ilvei, 3 persoane rămânând încarcerate până la sosirea pompierilor. La volan se afla C.S. de 20 de ani, în autoturism aflându-se alți 3 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani.

Victimele accidentului au fost transportate de urgență la Spitalul Județean, prezentând numeroase leziuni. Deşi iniţial a fost preluat în stare de inconştienţă, şoferul Cosmin Sângeorzan şi-a revenit pe drumul spre Bistriţa, el având o fractură la nivelul piramidei nazale şi o contuzie puternică la ochiul stâng.

Și ceilalți pasageri au ajuns la spital cu multiple traumatisme: Victoruţ Petrică Domide, 18 ani – fractură la piciorul drept şi clavicula de pe aceeaşi parte, Valer Pop, 27 ani – fractură la picior și umărul stâng și Gheorghe Dosan, 21 ani – aflat în comă şi ventilat mecanic.

Conducătorul auto susține că accidentul s-a produs în urma unei explozii la o roată. În urma verificării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul avea 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe biologice.

Tinerii se întorceau de la discotecă și se îndreptau spre localitatea Șanț.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole