Arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a furat bani dintr-o casă din Bistrița Reviewed by CD on . În data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, un bărbat din Bistrița a surprins în locuința sa o femeie, în timp ce sustrăgea bani dintr-o geantă. Femeia a În data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, un bărbat din Bistrița a surprins în locuința sa o femeie, în timp ce sustrăgea bani dintr-o geantă. Femeia a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a furat bani dintr-o casă din Bistrița

Arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a furat bani dintr-o casă din Bistrița

Arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a furat bani dintr-o casă din Bistrița

În data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, un bărbat din Bistrița a surprins în locuința sa o femeie, în timp ce sustrăgea bani dintr-o geantă. Femeia a fugit, însă a fost prinsă la scurt timp de bistrițean, care a alertat Poliția.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat-o ca fiind o femeie în vârstă de 32 de ani, din Josenii Bârgăului, au recuperat prejudiciul, respectiv suma de 2140 de lei și au condus-o la sediul Poliției, unde au reținut-o pentru 24 de ore.

Ulterior, femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, în cadrul unui dosar penal de furt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus