La Beclean, un bărbat de 55 de ani a fost găsit înecat în Someş Reviewed by CD on . Bărbatul gasit înecat în apele râului Someşul Mare se numea Viorel Moldovan, avea 55 de ani şi era internat la  Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihia Bărbatul gasit înecat în apele râului Someşul Mare se numea Viorel Moldovan, avea 55 de ani şi era internat la  Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihia Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La Beclean, un bărbat de 55 de ani a fost găsit înecat în Someş

La Beclean, un bărbat de 55 de ani a fost găsit înecat în Someş

La Beclean, un bărbat de 55 de ani a fost găsit înecat în Someş

Bărbatul gasit înecat în apele râului Someşul Mare se numea Viorel Moldovan, avea 55 de ani şi era internat la  Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Beclean. Acesta dispăruse de două zile de la centrul unde era instituţionalizat.

Bărbatul a mai avut o tentativă de suicid, motiv pentru care organele de anchetă merg pe ideea că V.M. şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se în apele Someşului. Pe trupul victimei nu au fost găsite urme de violenţa. Cadavrul a fost preluat de cei de la Medicină Legală. Omul fusese  dat dispărut în 20 iulie la ora 16.00, iar forţele de ordine l-au cautat intens până la data în care a fost gasit înecat în zona cabanei Fazekas.

 

Raimond Petruţ

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus