MUREȘENII BÂRGĂULUI: O casă a fost mistuită de flăcări în proporție de 90%

În această dimineaţă, în jurul orei 05.50, dispeceratul integrat ISU – SAJ a fost informat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Mureşenii Bîrgăului. Intervenţia pompierilor a durat mai bine de două ore, în urma incendiului a ars obiectivul compus din casa şi anexă în proporţie de peste 90%, pe o suprafaţă de cca. 50 mp.

,,Două echipaje ale pompierilor militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Prundu Bîrgăului, împreună cu un echipaj de prim ajutor SMURD, au ajuns la locul indicat în aproximativ 10 minute.Din cauza drumului greu accesibil, obiectivul fiind situat într-o zonă izolată, pompierii militari au fost nevoiţi să realizeze dispozitivul de intervenţie la o distanţă de peste 150 m de casa afectată de flăcări” spune plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii au localizat şi lichidat focarele în limitele găsite, casa fiind cuprinsă de flăcări în totalitate în momentul sosirii echipajelor de intervenţie la locul evenimentului.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime omeneşti, imobilul fiind nelocuit. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de acţiunea intenţionată a unei persoane necunoscute.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole