Tânăr din Josenii Bârgăului reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat și distrugere Reviewed by CD on . În data de 26 noiembrie, în urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat un tânăr, în vârst În data de 26 noiembrie, în urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat un tânăr, în vârst Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Josenii Bârgăului reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat și distrugere

Tânăr din Josenii Bârgăului reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat și distrugere

Tânăr din Josenii Bârgăului reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat și distrugere

În data de 26 noiembrie, în urma cercetărilor și verificărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Josenii Bârgăului, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, respectiv distrugere.

În fapt, în perioada 24 iunie – 24 noiembrie a.c., tânărul este bănuit că ar fi sustras patru telefoane mobile, în valoare totală de aproximativ 3710 lei, din patru locuințe situate pe raza localităților Josenii Bârgăului, Strâmba, Mijlocenii Bârgăului și Prundu Bârgăului, și ar fi provocat distrugeri în incinta unei societăți comerciale din Josenii Bârgăului, cauzând un prejudiciu estimat la 300 de lei.

Față de persoana bănuită de comiterea infracțiunilor polițiștii din cadrul I.P.J. Bistrița Năsăud au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus