Neia Lăcătuş: trebuie să putem preveni abandonul şcolar Reviewed by CD on .   Preşedintele filialei judeţene a Partidei Romilor, Emil Neia Lăcătuş a lansat un apel către etnicii romi de a face tot posibilul pentru a-şi ţine copiii la şc   Preşedintele filialei judeţene a Partidei Romilor, Emil Neia Lăcătuş a lansat un apel către etnicii romi de a face tot posibilul pentru a-şi ţine copiii la şc Rating:
Ești aici: Acasă » Educație»Neia Lăcătuş: trebuie să putem preveni abandonul şcolar

Neia Lăcătuş: trebuie să putem preveni abandonul şcolar

Neia Lăcătuş: trebuie să putem preveni abandonul şcolar

  Preşedintele filialei judeţene a Partidei Romilor, Emil Neia Lăcătuş a lansat un apel către etnicii romi de a face tot posibilul pentru a-şi ţine copiii la şcoală.

Pentru a transmite cât mai clar mesajul, liderul rom a anunţat că luni, 12 septembrie, va participa la deschiderea anului şcolar la Şcoala Generală nr. 2, frecventată de mulţi elevi de etnie romă. Apoi, Emil Neia Lăcătuş va participa şi la festifvitatea de deschidere a anului şcolar la şcoala generală din Budacu de Jos, unde chiar el a învăţat.

,,Îi încurajez, din nou, pe toţii etnicii romi să-şi declare apartenenţa, dar, mai ales, să-şi trimită copiii la şcoală, chiar dacă nu pot să facă acest lucru din motive financiare. Trebuie să putem preveni abandonul şcolar, trebuie să avem puterea să ne putem ţine la şcoală copiii, să-i facem să înţeleagă că cine are carte, are şi parte,, a declarat Emil Neia Lăcătuş.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus