PINTICU: Un tânăr și un minor au prădat o bătrânică de 78 de ani Reviewed by CD on . Cei doi au pătruns în locuința femeii în noaptea de 21-22 ianuarie și au sustras mai multe alimente. Tânărul în vârstă de 20 de ani și minorul de 15 ani sunt ce Cei doi au pătruns în locuința femeii în noaptea de 21-22 ianuarie și au sustras mai multe alimente. Tânărul în vârstă de 20 de ani și minorul de 15 ani sunt ce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»PINTICU: Un tânăr și un minor au prădat o bătrânică de 78 de ani

PINTICU: Un tânăr și un minor au prădat o bătrânică de 78 de ani

PINTICU: Un tânăr și un minor au prădat o bătrânică de 78 de ani

Cei doi au pătruns în locuința femeii în noaptea de 21-22 ianuarie și au sustras mai multe alimente. Tânărul în vârstă de 20 de ani și minorul de 15 ani sunt cercetați pentru furt calificat și violare de domiciliu.

 

 

,,În urma cercetărilor efectuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Teaca, au fost identificați principalii suspecţi ai furtului comis în noaptea de 21-22.01.2014, în localitatea Pinticu, în persoana numiților L.S.D. în vârstă de 20 de ani și L.L.D. în vârstă de 15 ani, ambii din localitate. Aceştia sunt supectaţi că la acea dată, în jurul orei 24:00, au pătruns în locuința persoanei vătămate C.L. în vârstă de 78 de ani din Pinticu din interiorul căreia au sustras mai multe alimente (ulei, zahăr, condimente)”, se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

 
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.

 

Raimond Petruț

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus