12 tineri din Bistriţa încep de astăzi cursurile la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni Reviewed by CD on . Iniţial, un număr de 86 de tineri şi-au depus cererile pentru susţinerea examenului pentru admiterea la şcolile militare de învăţământ. Dintre aceştia, doar 56 Iniţial, un număr de 86 de tineri şi-au depus cererile pentru susţinerea examenului pentru admiterea la şcolile militare de învăţământ. Dintre aceştia, doar 56 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»12 tineri din Bistriţa încep de astăzi cursurile la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni

12 tineri din Bistriţa încep de astăzi cursurile la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni

12 tineri din Bistriţa încep de astăzi cursurile la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni

Iniţial, un număr de 86 de tineri şi-au depus cererile pentru susţinerea examenului pentru admiterea la şcolile militare de învăţământ.
Dintre aceştia, doar 56 au trecut de probele eliminatorii şi au intrat şi la proba scrisă. În urma rezultatelor obţinute un număr de 12 tineri din judeţul nostru vor începe pregătirea specifică Jandarmeriei începând cu data de 3 februarie 2020 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.
Candidații au susținut mai întâi probele eliminatorii (vizita medicală, testul psihologic şi probele de aptitudini fizice), iar apoi le-au fost testate cunoștințele teoretice la limba română și o limbă străină, la alegere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus