20 de ani de învățământ liceal vocațional de muzică la Bistrița Reviewed by CD on . Ieri s-a desfășurat la Bistrița un spectacol care a marcate “20 de ani de învățământ liceal vocațional de muzică“ în oraș. Concertul a fost susținut de elevi ai Ieri s-a desfășurat la Bistrița un spectacol care a marcate “20 de ani de învățământ liceal vocațional de muzică“ în oraș. Concertul a fost susținut de elevi ai Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»20 de ani de învățământ liceal vocațional de muzică la Bistrița

20 de ani de învățământ liceal vocațional de muzică la Bistrița

20 de ani de învățământ liceal vocațional de muzică la Bistrița

Ieri s-a desfășurat la Bistrița un spectacol care a marcate “20 de ani de învățământ liceal vocațional de muzică“ în oraș.

Concertul a fost susținut de elevi ai Liceului de Muzică “Tudor Jarda” din municipiul Bistrița, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de cănd școala de muzică de la Bistrița a devenit Liceul de Muzică “Tudor Jarda”.

Reabilitarea și modernizarea Liceului de Muzică “Tudor Jarda”, Bistrița este unul din proiectele aprobate de către Ministerul Dezvoltării spre finanțare în cadrul PNDL, suma alocată fiind una importantă, 9.331.707 de lei, iar Primăria Municipiului Bistrița prin Consiliul Local a hotărât să finanțeze cheltuielile care nu se pot finanța prin acest program, respectiv reabilitarea sălii de sport din cadrul Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” .

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus