Bistrița: Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în fața unui club

În această noapte în jurul orei 03.30 într-un club din municipiul Bistriţa s-a produs un mare scandal. După mai multe injurii adresate reciproc, câţiva tineri s-au luat la bătaie în faţa clubului în care au petrecut alături de alţi prieteni.

R. C. de 32 de ani din Lechinţa şi M. L. de 23 de ani din Bistriţa, l-au lovit pe A. I. de 23 de ani din Ilva Mică. Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, care patrulau în zonă, au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului dintre aceştia iar pe numele celor doi au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe, conform prevederilor art. 193 Cod Penal.

Totodată, pe numele lui C.I., de 23 de ani, din Măgura Ilvei, care se afla în acelaşi club, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de port şi folosire fără drept de obiecte periculoase, conform art. 372, Cod Penal, deoarece asupra tânărului s-a găsit un box metalic de culoare neagră.

Conform procedurilor legale în vigoare documentele întocmite şi făptuitorii au fost predaţi poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Recomandari

Alte Articole