Prefectul Ovidiu Frenţ a ascultat nemulțumurile crescătorilor de ovine din Sângeorz-Băi Reviewed by CD on . Prefectul Ovidiu Frenţ a avut o întâlnire de lucru cu crescătorii de ovine din oraşul Sângeorz-Băi. Obiectul întâlnirii este reclamaţia crescătorilor de animale Prefectul Ovidiu Frenţ a avut o întâlnire de lucru cu crescătorii de ovine din oraşul Sângeorz-Băi. Obiectul întâlnirii este reclamaţia crescătorilor de animale Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prefectul Ovidiu Frenţ a ascultat nemulțumurile crescătorilor de ovine din Sângeorz-Băi

Prefectul Ovidiu Frenţ a ascultat nemulțumurile crescătorilor de ovine din Sângeorz-Băi

Prefectul Ovidiu Frenţ a ascultat nemulțumurile crescătorilor de ovine din Sângeorz-Băi

Prefectul Ovidiu Frenţ a avut o întâlnire de lucru cu crescătorii de ovine din oraşul Sângeorz-Băi. Obiectul întâlnirii este reclamaţia crescătorilor de animale, care consideră un abuz din partea primarului, refuzul de a elibera adeverinţele necesare pentru depunerea cererilor de sprijin la Agenţia de Plaţi şi Intervenţii pentru Agricultură.
Fermierii deţin contract de concesiune pentru utilizarea păşunilor proprietate a oraşului.
Din discuţiile purtate, a rezultat că fermierii nu au depus cerere în scris la primărie pentru eliberarea adeverinţelor, motiv pentru care, prefectul judeţului le-a recomandat să solicite în scris la primăria Sângeorz-Băi, eliberarea adeverinţelor de care au nevoie la APIA, conform datelor din registru agricol.
Din informaţiile primite de la fermieri, a rezultat că aceştia au depus plângere penală care a fost înregistrată la Poliţia oraşului Sângeorz-Băi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus