Muniție neexplodată, descoperită în localitatea Gledin Reviewed by CD on . Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Bistria a executat miercuri, 15 martie, două misiuni de asanare a muniției pe raza județului Bistrița - Năsăud, în localitat Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Bistria a executat miercuri, 15 martie, două misiuni de asanare a muniției pe raza județului Bistrița - Năsăud, în localitat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Muniție neexplodată, descoperită în localitatea Gledin

Muniție neexplodată, descoperită în localitatea Gledin

Muniție neexplodată, descoperită în localitatea Gledin

Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Bistria a executat miercuri, 15 martie, două misiuni de asanare a muniției pe raza județului Bistrița – Năsăud, în localitatea Josenii Bîrgăului, respectiv localitatea Gledin.

În zona Groapa Ursului din localitatea Josenii Bîrgăului, la aproximativ 2 km de cea mai apropiată cale de acces, pirotehniștii bistrițeni au găsit un proiectil perforant trasor calibru 100 m. După ce au fost luate toate măsurile de siguranță, proiectilul a fost preluat, cu grijă și transportat doi km, pe un teren accidentat, până la autospeciala echipajului.

Proiectilul a fost depozitat, alături de elementele de muniție identificate, ridicate și transportate astăzi, în condiții de siguranță, de pe raza localității Gledin, într-un spațiu special amenajat și urmează să fie distruse controlat, în perioada următoare, alături de alte elemente de muniție ramase neexplodate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus