26 de tineri din Bistrița-Năsăud, admişi la examenele susţinute pentru a deveni ofiţeri şi subofiţeri de jandarmi

Doi tineri, din trei înscrişi, au fost declaraţi admişi şi vor urma cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, în urma examenelor susţinute în această vară. De asemenea, la şcolile militare de subofiţeri au fost declaraţi admişi 24 de tineri, din cei 66 de candidaţi înscrişi la nivelul judeţului nostru.
Anul acesta au fost scoase la concurs un număr de 50 de locuri la Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, respectiv 1.400 de locuri la cele două şcoli de subofiţeri, în cele două sesiuni de admitere, (ianuarie şi septembrie 2018 – la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” – Fălticeni – 700 locuri, respectiv Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani – 700 locuri).
Concursul s-a desfăşurat pentru Facultatea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti în perioada 31 iulie-24 august 2018, iar pentru şcolile de subofiţeri în perioada 24 august-04 septembrie 2018.
Probele eliminatorii au fost vizita medicală, testul psihologic şi probele de aptitudini fizice.

Recomandari

Alte Articole