28 februarie – Ziua porților deschise la ISU Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . Ultima zi a lunii februarie are o semnificație deosebită pentru activitatea pompierilor militari din județul Bistrița - Năsăud. Cu ocazia Zilei Protecției Civil Ultima zi a lunii februarie are o semnificație deosebită pentru activitatea pompierilor militari din județul Bistrița - Năsăud. Cu ocazia Zilei Protecției Civil Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»28 februarie – Ziua porților deschise la ISU Bistrița-Năsăud

28 februarie – Ziua porților deschise la ISU Bistrița-Năsăud

28 februarie – Ziua porților deschise la ISU Bistrița-Năsăud

Ultima zi a lunii februarie are o semnificație deosebită pentru activitatea pompierilor militari din județul Bistrița – Năsăud.
Cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, aniversată în fiecare an la data de 28 februarie, pompierii îi așteaptă pe cetățeni să le treacă pragurile celor șase subunități de intervenție ale ISU Bistrița-Năsăud (Bistrița, Năsăud, Beclean, Sîngeorz – Băi, Prundu Bîrgăului și Lechința) pentru a-i cunoaște pe cei care, zi de zi, sunt în slujba cetățeanului. De asemenea, tehnica de intervenție a subunităților și echipamentele salvatorilor vor fi expuse în prezentări interactive, dedicate celor mici, dar și adulților, deopotrivă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus