6 tineri din Dorolea au furat 300 de litri de motorină

Tinerii s-au ,,specializat” în furtul de combustibil. Ultima lor ,,aventură” s-a sfârșit prost. În noaptea de 01/02.12.2012, C.A. de 26 ani şi S.N. de 20 ani din Dorolea au sustras din rezervorul unui autotren aparţinând unei societăţi comerciale din Sărăţel, care era parcat în curte, cantitatea de aproximativ 300 litri motorină.  Reteaua infracțională era compusă însă din 6 tineri.

În comunicatul Inspectoratului de Poliție al Județeului Bistrița-Năsăud se precizează: ,,Poliţiştii de la Biroul de Ordine Publică au oprit în trafic autoturismul în care se aflau cei doi suspecţi. În urma controlului autovehiculului, în interior au fost identificate mai multe bunuri şi ustensile, dar şi şapte canistre din plastic a 20 litri fiecare, cu motorină.

În urma extinderii cercetărilor, au fost identificaţi mai mulți suspecţi pentru comiterea a opt infracţiuni de furt pe raza municipiului Bistriţa şi pe raza comunei Livezile.

Astfel, au mai fost identificați R.I. de 21 ani, L.L. de 16 ani, C. M. de 25 ani , C. P. de 24 ani, toți din Dorolea. Aceștia sunt suspectaţi pentru comiterea de furturi de combustibil din rezervoare și de scule auto, prin care au produs un prejudiciu de 47.600 lei. Acesta a fost recuperat în proporţie de 92%.”

 

Recomandari

Alte Articole