62.5 milioane euro pentru pagubele produse de inundaţii Reviewed by CD on . 62.5 milioane de euro, atât are la dispoziţie judeţul Bistriţa-Năsăud pentru infrasatructura de protecţie împotriva inundaţiilor. Vorbim despre bani alocaţi de 62.5 milioane de euro, atât are la dispoziţie judeţul Bistriţa-Năsăud pentru infrasatructura de protecţie împotriva inundaţiilor. Vorbim despre bani alocaţi de Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»62.5 milioane euro pentru pagubele produse de inundaţii

62.5 milioane euro pentru pagubele produse de inundaţii

62.5 milioane euro pentru pagubele produse de inundaţii


62.5 milioane de euro, atât are la dispoziţie judeţul Bistriţa-Năsăud pentru infrasatructura de protecţie împotriva inundaţiilor. Vorbim despre bani alocaţi de la Uniunea Europeană, prin intermediul unei noi măsuri de sprijin.

Reprezentanţii Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit au anunţat astăzi că se lansează Măsura 125C. Este vorba despre un sprijin de peste 60 de milioane de euro, asigurat în proporţie de 80% de către Uniunea Europeană. Cofinaţarea de la guvern va fi de 20%.

Banii vor putea fi accesaţi de toate primăriile pentru lucrări care vizează repararea digurilor, a şanţurilor pentru scurgerea apei, consolidarea terenurilor predispuse alunecării, dar şi pentru reţelele de canalizare. Valoare minimă a unui proiect este de 5.000 euro, iar cea maximă de 1.5 milioane euro. Investiţiile vizate nu trebuie să facă obiectul unui alt proiect.

Atenţie şi implicare maximă. Această măsură este o oportunitate pe care nu trebuie să o ratăm. Am avut şi alte finanţări, cum a fost cea pentru punctele de informare turistică, în cadrul căreia au rămas mulţi bani nechelştuiţi”, a declarat prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Cristian Florian.

Anul trecut au fost afectate de inundaţii 33 de localităţi din Bistriţa-Năsăud.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus