Concursul „Bistrița Verde” și-a desemnat câștigătorii din acest an

Primăria municipiului Bistrița organizează anual concursul legat de curăţenie şi de înfrumusețare a spațiilor verzi urbane prin lucrări de întreținere și plantări (iarbă, gazon, arbori, arbuşti, plante perene, flori), amplasare de jardiniere cu flori şi amenajări peisagistice originale.
Concursul se derulează în perioada iunie-septembrie, iar promovarea se realizează, începând din luna iunie, în mediul online.
Concursul are trei secțiuni:
„Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”
„Cel mai frumos balcon cu flori”
„Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.
Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei din bugetul local al municipiului Bistriţa: premiul I – 500 lei, premiul II – 250 lei, premiul III -150 lei.
Anul acesta s-au înscris în concurs 11 locații, iar în perioada 1-15 septembrie, s-a organizat votul online pe aplicația mobilă iReport Bistrița. După consultarea informațiilor despre locațiile aflate în concurs, cetățenii au votat, punctajul acordat de ei reprezentând 25% din punctajul final.
Pe de altă parte, Comisia pentru evaluare a analizat portofoliile înscrise în concurs și a acordat un punctaj care reprezentă 75 % din punctajul final.
Desfășurarea concursului are la bază Regulamentul de organizare în care sunt prevăzute criteriile pentru acordarea premiilor. În funcție de aceste criterii se stabilește clasamentul locațiilor participante la concurs. Astfel, câștigătorii concursului ”Bistrița verde 2022” au fost desemnați și premiați în cadrul evenimentului ”Toamna bistrițeană”.
Mulțumim cetățenilor care se implică activ în asigurarea unui aspect curat şi estetic al clădirilor în care locuiesc, dar şi al spaţiului aferent acestora și felicităm câștigătorii concursului „Bistrița verde 2022”!
Lista câștigătorilor poate fi regăsită accesând linkul: https://bit.ly/3CdsGyV

Recomandari

Alte Articole