Accident în Pasul Tihuța Reviewed by CD on . În această dimineață, în jurul orei 02.00, pe DN 17, în Pasul Tihuța aproape de limita cu județul Suceava, un trailer a părăsit partea carosabilă, a ajuns la cc În această dimineață, în jurul orei 02.00, pe DN 17, în Pasul Tihuța aproape de limita cu județul Suceava, un trailer a părăsit partea carosabilă, a ajuns la cc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident în Pasul Tihuța

Accident în Pasul Tihuța

Accident în Pasul Tihuța

În această dimineață, în jurul orei 02.00, pe DN 17, în Pasul Tihuța aproape de limita cu județul Suceava, un trailer a părăsit partea carosabilă, a ajuns la cca 50 m față de partea carosabilă pe un teren accidentat, iar conducătorul auto a fost proiectat prin parbriz și surprins sub cabina autovehiculului.

Echipajele de intervenţie au reusit extragerea victimei (bărbat), în vârstă de 47 de ani, care era prinsă cu membrele inferioare sub roata din dreapta a cabinei autovehiculului.

Prima intervenţie a fost asigurată de angajații ISUSuceava – Punct de Lucru Poiana Stampei – care s-au deplasat la locul indicat cu un echipaj de descarcerare si un echipaj de prim ajutor SMURD. Cu ajutorul echipamentelor hidraulice, autovehiculul a fost stabilizat, au fost făcute săpături în jurul roţii din dreapta, pentru a putea extrage victima care prezenta un traumatism cranian şi traumatisme la nivelul membrelor inferioare.

La scurt timp, au ajuns pompierii militari de la Garda de Intervenţie Prundu Bîrgăului și Detașamentul de Pompieri Bistrița şi, împreună, au reuşit predarea victimei către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD alocat, în sprijin, în vederea transportării bărbatului la UPU SMURD Bistriţa, pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus