Accident rutier cu șase victime în Năsăud (Galerie FOTO)

Joi dimineața, 10 septembrie, la ora 03.03, prin numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un accident rutier, produs pe strada Grănicerilor, în fața Spitalului Orășenesc din orașul Năsăud.

În accident au fost implicate două autoturisme care au intrat în coliziune frontală, rezultând șase victime, patru din prima mașină, respectiv două din cealaltă.

O ambulanță S.A.J., care se deplasa spre alt caz medical, a găsit un tânăr în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral și facial grav, proiectat prin parbrizul autoturismului care se deplasa în direcția Năsăud – Ilva Mică.

Alți doi tineri, conducătorii auto ai mașinilor implicate în accident au rămas încarcerați, iar celelalte trei victime au fost găsite în afara autoturismelor, conștiente, cu multiple leziuni și traumatisme.

Au fost alocate progresiv două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor SMURD și trei ambulanțe aparținând SAJ Bistrița – Năsăud.

Salvatorii au îndepărtat portierele, stâlpii de susținere și bordurile autoturismelor implicate în accident și au extras victimele în vederea predării echipajelor medicale.

Toate cele șase victime au fost transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, dintre care două au necesitat manevre de terapie intensivă avansată, având leziuni care le puneau viața în pericol.

Recomandari

Alte Articole