Accidente rutiere în Bistrița-Năsăud, produse pe fondul consumului de alcool

La data de 15 august a.c., un bărbat, de 36 ani, din Bistrița Bîrgăului, în timp ce conducea un motociclu, prin localitate, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul acestuia, intrând în coliziune cu un podeț.

În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 36 ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 36 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

În noaptea de 19/20 august a.c., un bărbat, de 37 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, prin localitate, a pierdut controlul acestuia, intrând în coliziune cu un parapet, părăsind ulterior partea carosabilă.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În noaptea de 19/20 august a.c., un bărbat, de 27 ani, din Fiad în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 C, între localitățile Fiad și Romuli a pierdut controlul acestuia, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutieri din Năsăud efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Recomandari

Alte Articole