Accidente rutiere produse în Bistrița-Năsăud

La data de 10 septembrie a.c., un bărbat, de 44 ani, din Monariu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 G, între localitățile Budacu de Jos și Monariu, la o intersecție de drumuri a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 57 ani, din Bistrița.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Ambii conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul bărbatului de 44 ani și negativ în cazul bărbatului de 57 ani.

Astfel, bărbatul de 44 ani a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

La data de 10 septembrie a.c., un bărbat, de 62 ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 55 ani, din Feldru.

Accidentul rutier s-a soldat doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul bărbatului de 62 ani și pozitiv în cazul bărbatului de 55 ani.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 62 ani nu deține permis de conducere.

Polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Recomandari

Alte Articole