Accidente rutiere produse în Jelna și Rebrișoara, pe fondul consumului de alcool Reviewed by CD on . La data de 26 octombrie a.c., un bărbat, de 61 ani, din comuna Cetate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 G, prin localitatea Jelna, pe fondul neacordă La data de 26 octombrie a.c., un bărbat, de 61 ani, din comuna Cetate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 G, prin localitatea Jelna, pe fondul neacordă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente rutiere produse în Jelna și Rebrișoara, pe fondul consumului de alcool

Accidente rutiere produse în Jelna și Rebrișoara, pe fondul consumului de alcool

Accidente rutiere produse în Jelna și Rebrișoara, pe fondul consumului de alcool

La data de 26 octombrie a.c., un bărbat, de 61 ani, din comuna Cetate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 G, prin localitatea Jelna, pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismelor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul bărbatului de 61 ani și negativ în cazul celuilalt șofer implicat.

Bărbatul de 61 ani a refuzat prelevarea de două mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemie.

Cercetările continuă de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În noaptea de 26/27 octombrie a.c., un tânăr, de 22 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin Rebrișoara, pe direcția de deplasare Năsăud – Rebrișoara, a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu gardul unui imobil și două anexe din curtea acestuia.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a unui pasager, de 21 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus