Acțiune silvică derulată de jandarmi în zona localităţilor Lunca Ilvei şi Ilva Mică Reviewed by CD on . În ultimele 24 de ore jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița au executat o acţiune specifică pe linie silvică, în cooperare cu lucrători din cadrul ocolului În ultimele 24 de ore jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița au executat o acţiune specifică pe linie silvică, în cooperare cu lucrători din cadrul ocolului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune silvică derulată de jandarmi în zona localităţilor Lunca Ilvei şi Ilva Mică

Acțiune silvică derulată de jandarmi în zona localităţilor Lunca Ilvei şi Ilva Mică

Acțiune silvică derulată de jandarmi în zona localităţilor Lunca Ilvei şi Ilva Mică

În ultimele 24 de ore jandarmii Detașamentului 1 Mobil Bistrița au executat o acţiune specifică pe linie silvică, în cooperare cu lucrători din cadrul ocolului Silvic Valea Ilvei, în zona localităţilor Lunca Ilvei şi Ilva Mică.
A fost aplicată o sancţiune în valoare totală de 5.000 lei, pentru transport de masă lemnoasă fără aviz de însoţire, conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancționarea contravențiilor silvice, art. 19, alin. 1, lit. b. În urma acţiunii s-a dispus și ridicarea în vederea confiscării a materialului lemnos (aproape 4 metri cubi).
Jandarmeria avertizează că în conformitate cu prevederile legale în vigoare transportul de masă lemnoasă fără aviz sau cu documente din care nu rezultă provenienţa legală a acesteia constituie contravenţie silvică şi se sancţionează cu amendă de la 5.000 la 10.000 de lei şi confiscarea materialelor lemnoase.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus