Acțiuni ale poliției bistrițene, în ultimele 24 de ore Reviewed by CD on . Polițiștii care au fost în dispozitivul curent, ieri, au intervenit la 34 de apeluri 112, iar în urma activităților desfășurate au aplicat aproape 150 de sancți Polițiștii care au fost în dispozitivul curent, ieri, au intervenit la 34 de apeluri 112, iar în urma activităților desfășurate au aplicat aproape 150 de sancți Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiuni ale poliției bistrițene, în ultimele 24 de ore

Acțiuni ale poliției bistrițene, în ultimele 24 de ore

Acțiuni ale poliției bistrițene, în ultimele 24 de ore

Polițiștii care au fost în dispozitivul curent, ieri, au intervenit la 34 de apeluri 112, iar în urma activităților desfășurate au aplicat aproape 150 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

La data de 29 ianuarie a.c., peste 130 de poliţişti au acționat, în sistem integrat cu celelalte structuri județene ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În trafic, având în vedere condițiile meteo înregistrate în ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul structurilor rutiere au monitorizat traficul rutier pe trei schimburi. Pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii rutieri au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 35.000 de lei. Totodată, ca măsură complementară, au reținut 16 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus