Acțiuni pe linie silvică, pe valea Someșului și Valea Ilvelor Reviewed by CD on . La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județe La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiuni pe linie silvică, pe valea Someșului și Valea Ilvelor

Acțiuni pe linie silvică, pe valea Someșului și Valea Ilvelor

Acțiuni pe linie silvică, pe valea Someșului și Valea Ilvelor

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județene au acționat în vederea prevenirii și combaterii delictelor silvice.
Acțiunile au urmărit prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în legătură cu recoltarea, transportul şi comercializarea pomilor de Crăciun și au fost desfășurate pe Valea Someșului și Valea Ilvelor.
Cu această ocazie au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 lei, conform Legii 171/2010 și s-a dispus confiscarea cantității de 49,22 m.c. material lemnos, în valoare de 31.451,58 lei, transportat fără documente legale.

De asemenea, a fost aplicată o sancțiune conform OUG 195/2002, în valoare de 580 lei și a fost reținut un permis de conducere pentru depășire neregulamentară.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus