Acțiuni pentru siguranța traficului rutier în Lechința

La data de 27 septembrie 2019, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Lechința au acționat pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranţă publică, dar și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza de competență.

Cu această ocazie au fost verificate 26 de autoturisme și 38 de persoane, fiind constatate și aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6405 lei. Din totalul acestora, 17 sunt conform OUG 195/2002, 2 conform HG 984/2005 și 4 conform Legii 61/1991. De asemenea, au fost constatate în flagrant două infracțiuni de conducere fără permis și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

În noaptea de 28/29 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au organizat și desfășurat acțiuni pentru siguranța traficului rutier, pe raza municipiului. O atenție deosebită a fost acordată controlului stării tehnice a autovehiculelor, fiind vizate cele care prezintă modificări ale sistemelor de evacuare a noxelor și ale instalațiilor de iluminare-semnalizare.

Astfel, ca urmare a neregulilor constatate, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare. Totodată, a fost suspendat un permis de conducere pentru depășire neregulamentară. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 6670 lei.

Recomandari

Alte Articole