Acțiuni preventive și de monitorizare a traficului rutier pe Valea Bârgăului și Valea Someșului

La data de 19 iulie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice și polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au organizat și desfășurat acțiuni, pe raza comunelor de pe Valea Bârgăului și Valea Someșului. Astfel, au constatat și aplicat 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010 în valoare de 5000 de lei și au confiscat cantitatea de 7 mc material lemnos, în valoare de 1100 de lei.

Acțiuni preventive au fost desfășurate și de către polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş, care au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Cu această ocazie au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4495 lei. De asemenea, ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au reținut două permise de conducere și un certificat de înmatriculare. Totodată, a fost aplicată o sancțiune conform Legii nr.12/1991 și a fost confiscată cantitatea de 360 kg porumb și 150 kg tărâțe de grâu, în valoare de 318 lei.

Recomandari

Alte Articole