Activități ale polițiștilor din Bistrița-Năsăud, în minivacanța de Sfânta Maria Reviewed by CD on . Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor. În cele 5 zile, poliţiştii bistrițeni Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor. În cele 5 zile, poliţiştii bistrițeni Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Activități ale polițiștilor din Bistrița-Năsăud, în minivacanța de Sfânta Maria

Activități ale polițiștilor din Bistrița-Năsăud, în minivacanța de Sfânta Maria

Activități ale polițiștilor din Bistrița-Năsăud, în minivacanța de Sfânta Maria

Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor. În cele 5 zile, poliţiştii bistrițeni au reţinut 49 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare auto.

Pentru ca, în minivacanța de Sfânta Maria, cetăţenii să se bucure în siguranță de timpul liber, în perioada 11 – 15 august a.c., zilnic, poliţişti bistrițeni au desfășurat activități în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar și pentru creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice au efectuat controale şi verificări de specialitate la agenți economici care desfășoară activități comerciale în domeniul turismului, pe raza județului, ocazie cu care au fost constatate și aplicate sancţiuni contravenţionale la Legea nr. 12/1990 în valoare totală de 10.000 lei și s-a confiscat numerar suma de 200 lei.

Cu ocazia manifestărilor religioase, pe raza întregului județ, polițiștii au asigurat măsurile de ordine, precum și afluirea/defluirea traficului rutier în zonele lăcașurilor de cult.

Ca urmare a acitivităților desfășurate, în perioada minivacanței, polițiștii de ordine publică și cei rutieri au constatat și aplicat 853 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 241.685 de lei, majoritatea pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 49 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare auto.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus