Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, îi dă replica lui Radu Moldovan

  Acuzaţiile purtătorului de cuvânt al PSD, pe care le-a adus BNR sunt halucinante. Este replica pe care a dat-o consilierul guvernatorului băncii centrale, Adrian Vasilescu.

Într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al PSD, Emil Radu Moldovan a acuzat BNR de creşterea artificială cursul euro.

Înseamnă că America, Europa şi Asia, în general, împreună cu Cehia, Ungaria şi Polonia, în special, s-au aliat cu BNR şi au aranjat acciza lui Boc„, a replicat Adrian Vasilescu, anunţă hotnews. „Când toate monedele din zonă se depreciază, nu poate veni BNR cu o baghetă magică şi să aranjeze cursul„, a mai adăugat Vasilescu.

Tot Emil Radu Moldovan a mai catalogat drept inadmisibile declaraţiile directorului BNR, Eugen Rădulescu, conform cărora ar trebui impozitate toate pensiile din România. Ba mai mult, purtătorul de cuvânt al PSD a susţinut că Rădulescu ar trebui demis pentru opiniile personale exprimate.

„Noi ne exprimăm păreri personale săptămână de săptămână. (…) Am spus foarte clar, din punctul meu de vedere, nu cred că se va ajunge la impozitarea pensiilor mici” ,   a mai spus Adrian Vasilescu.

sursă foto: romanialibera.ro, bloombiz.ro

Recomandari

Alte Articole