Adunarea Generală IGF la Bistriţa (FOTO) Reviewed by CD on . Vineri, 14 octombrie, a debutat la Bistriţa Adunarea Generală a Uniunii Europene de Folclor. La întâlnirea, care are loc o dată la 3 ani, participă delegaţi din Vineri, 14 octombrie, a debutat la Bistriţa Adunarea Generală a Uniunii Europene de Folclor. La întâlnirea, care are loc o dată la 3 ani, participă delegaţi din Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Adunarea Generală IGF la Bistriţa (FOTO)

Adunarea Generală IGF la Bistriţa (FOTO)

Adunarea Generală IGF la Bistriţa (FOTO)

Vineri, 14 octombrie, a debutat la Bistriţa Adunarea Generală a Uniunii Europene de Folclor. La întâlnirea, care are loc o dată la 3 ani, participă delegaţi din 22 de ţări.

Evenimentul este găzduit de Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc”, al cărui director, Dorel Cosma este şi vicepreşedinte al IGJ.

În cadrul întâlnirii se vor discuta eventuale modificări ale statutului Uniunii şi vor avea loc alegerile pentru noua conducere a IGF.

La deschidere au participat prefectul Cristian Florian, deputatul PNL Ioan Ţintean, viceprimarul Bistriţei, George Avram, precum şi numeroşi reprezentanţi ai folclorului din tot judeţul.

[scrollGallery id=27]

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus