Amendat de polițiștii bistrițeni pentru că a sunat fără motiv la 112 Reviewed by CD on . La data de 02.02.2020, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că, în timp ce se afla în incinta unui bar din Bistrița, a fost agresat de un bărbat care i-a sustras La data de 02.02.2020, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că, în timp ce se afla în incinta unui bar din Bistrița, a fost agresat de un bărbat care i-a sustras Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amendat de polițiștii bistrițeni pentru că a sunat fără motiv la 112

Amendat de polițiștii bistrițeni pentru că a sunat fără motiv la 112

Amendat de polițiștii bistrițeni pentru că a sunat fără motiv la 112

La data de 02.02.2020, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că, în timp ce se afla în incinta unui bar din Bistrița, a fost agresat de un bărbat care i-a sustras suma de 200 de euro.

La fața locului au ajuns de urgență polițiștii Biroului de Ordine Publică și de la Investigații Criminale care au efectuat verificări, au audiat mai multe persoane și au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere montate în zonă, concluzionând faptul că cele sesizate nu se confirmă.

A fost identificat apelantul în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din Budacu de Jos. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1500 de lei, conform OUG 34/2008, pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că față de bărbatul de 40 de ani a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, cazul fiind preluat de către polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare în vederea luării măsurilor ce se impun.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus