Amenzi aplicate în weekend de polițiștii bistrițeni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au acționat și în acest sfârșit de săptămână pentru creşterea siguranţei celor care circulă pe drumurile publice

În acest sens, în cadrul acțiunilor punctuale desfășurate, au fost efectuate verificări în trafic, fiind oprite pentru control aproape 320 de autovehicule și legitimate aproape 450 de persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de aproximativ 101.600 de lei, la regimul rutier cât și pentru încălcarea altor acte normative.

Totodată, pentru prevenirea și combaterea consumului de stupefiante, în trafic au fost efectuate aproape 90 de testări cu aparatele etilotest și drugtest și au fost efectuate verificări în incinta unor localuri publice de pe raza municipiului Bistrița și cât și pe Valea Bârgăului.

Pentru protejarea fondului forestier, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, au efectuat controale în trafic, fiind verificate mai multe transporturi de material lemnos.

Scopul acțiunilor este acela de a descuraja săvârșirea de fapte contravenționale sau penale cât și pentru creșterea gradului de siguranță publică și a traficului rutier.

Recomandari

Alte Articole