Anca Cârcu: ,,Normal că Vadim se bucură de eșecul meu la Bacalaureat!” (VIDEO)

,,Sexy peremista” Anca Cârcu nu a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat, căzând probele scrise la matematică și fizică. Bistrițeanca spune că eșecul său se datorează războiului mediatic pe care l-a avut cu Corneliu Vadim Tudor.

 

,,Nu am conștientizat importanța acestui examen. Sigur că am vrut să fac un bine acestui partid, parțial chiar am reușit., întrucât Vadim nu mai este președintele partidului. Acum…lumea poate să spună că sunt o proastă, o fraieră. dar, să ne amintim că anumiți politicieni importanți nu au BAC-ul: Vanghelie sau Gigi Becali” a declarat Anca Cârcu pentru Transilvania News.

Anca Cârcu promite că se apucă de învățat, iar în sesiunea din toamnă este sigură că va promova: ,,Notele pe care le-am obținut la Bacalaureat sunt dezastruoase, rușinoase chiar. Va trebui să iau lecții în particular, astfel încât la toamnă să promovez. Normal că Vadim se va bucura de eșecul meu, dar bucuria lui va ține doar până în toamnă. ”

Dacă va reuși să promoveze Bacalaureatul în a doua sesiune, Anca Cârcu este decisă să urmeze studii universitare, optând pentru drept sau psihologie.

Raimond Petruț

 

 

Recomandari

Alte Articole